Julehilsen

Herdla Golfklubb ønsker med dette å takke for en flott golfsesong. Vi håper at du har hatt mange fine opplevelser på banen, og at du ønsker å fortsette som medlem i 2021.

Vi ønsker selvfølgelig å beholde deg som medlem, men husk at utmelding
 eller endring av medlemskategori og hjemmeklubb må skje skriftlig før 31.12.2020.

Om du ikke melder overgang, eller melder endring innen årsskiftet, er du ansvarlig for klubbkontingent i 2021. Klubben må da betale dine forpliktelser til NGF og Norsk Golf, så det er viktig for oss at du overholder denne datoen.

Er postadresse og / eller e-postadresse endret i løpet av det siste året er det fint om du retter det opp snarest.

I Golfbox kan du kan se hva slags opplysninger som er registrert på deg, oppdatere det selv evt. send endringer til:

Vi unngår mange feilsendinger av faktura og av bladet Norsk Golf, om vi får oppdatert opplysningene i medlemsarkivet.

Vi takker så mye for året som har gått og benytter anledningen til å ønske deg en riktig god jul og godt nytt Golf år.