Klubbmesterskapet 2020

Herre (og junior)
Herrer (og. Junior)

Senior (og dame)

Da var klubbmesterskapet gjennomført i varierende vær, med stiv kuling og regnbyger lørdag. Søndag var noe bedre med kun noen byger.

Petter imponerte både lørdag og søndag, Men søndagens banerekord på 57 (-5) må vel sies å være den største prestasjonen. Grattis Petter !! Petter knuste all konkurranse i herreklassen med 19 slag på Bjerk sin 2 plass, mer imponerende var Øystein Blixt sin 3 plass 1 slag bak Bjerken.

I senior Herre var det Nils Klyve som forsvarte seieren fra 2019 salget foran Rolf Aasebø og Jan Egil Berland kom etter med en finfin 3 plass.

Damene var i år som i fjor en liten avdeling, Haldis Håpoldøy gikk seirende ut både for dame og senior dame.

Vi takker banemannskap for en fin bane og turneringsledelsen for vel gjennomført arrangement.