Golf på Askøy utenfor Bergen

Ny dato for Herdla KLM Open

Søndagens Herdla KLM Open ble avbrutt grunnet sterke tordenbyger. Premier ble trukket blant deltakerne. Selve turneringen spilles på nytt 22. september og alle kan delta. Turneringen vil bli lagt inn i Golfbox om kort tid.

 

 

 

Værgudene spilte ikke på lag søndag. For sikkerheten til spillerne ble Herdla KLM Open 2019 avbrutt på grunn av tordenbyger. Etter en del utsettelser og samtaler med Meterologisk institutt ble det bestemt å avslutte turneringen. Faren var for stor for lynnedslag på Herdla denne ettermiddagen. For å kåre en mester vil det bli satt opp ny turnering søndag 22. September. Spillere som betalte startavgift og greenfee 18. August skal ikke betale 22. September.

Premiene som VIP-gjester til European Tour i Amsterdam 12. September ble trukket blant søndagens deltakere og gikk til Kenneth Fyllingen og Saber Anwar. Andre premier som ble trukket blant deltakerne ble vunnet av Frithjof Jacobsen, Steinar Ingvaldsen, Matti Berger og Jarle Gulbrandsen (Premier kan hentes i Golshopen, Herdla)

Det vil bli satt opp nye premier 22. September.
Beste bruttospiller vil få gratis spillerett på Herdla Golfbane for 2020.

For spillere som ønsker å være med i turneringen 22. September og som ikke var med 18. August er startavgiften kr 250,- / Greenfee 250,-.

Mer informasjon/ påmelding vil komme om kort tid.

Vi takker for fremmøte og håper å se deg igjen 22. September.

Herdla Golf / KLM