Ny greenkeeper er på plass

DimitryHerdla Golf AS er glad for å meddele at Dimitry Fris er ansatt som Greenkeeper på Herdla Golfbane.

Dimitry er født i 1977 i Estland, og har til tross for sin unge alder allerede lang erfaring som greenkeeper både i Sverige og i Norge. Hans siste stopp i Norge før Herdla var Askim Golfbane.

For tiden har han også besøk av sin bror Alex, som bare venter på å ta fatt på en ny sesong som greenkeeper på Bærum Golfklubb. Sammen er de levende opptatt av å utvikle gode golfbaner. De har allerede registrert at Herdla har høy standard på fairways, men at greenene kanskje trenger litt stell før de blir bedre. Her kan vi skyte inn at greenene nå endelig er så mange år og blitt «satt» slik at vi kan betjene de på en bedre måte for å høyne kvaliteten.

Dimitry er svært opptatt av drift av golfbaner, og han ser frem til å arbeide på Herdla Golfbane. Han sier han er godt mottatt, og har allerede funnet seg godt til rette på Herdla. Ønsket og planen er at familien også snart kan flytte til Herdla.

Etter en mild vinter er det allerede mye arbeid på banen, og han planlegger allerede nå hvordan han ønsker at banen skal fremstå. For å innhente informasjon om de utfordringer man har på Vestlandet ift jordsmonn, har han allerede hatt gode samtaler med Morten Bjørnstad, som sammen med sin far Leif bedre enn noen vet hvordan man får gresset til å gro på Herdla – bokstavelig talt. Tanken er også å ha god kontakt med de andre greenkeeperne i Hordaland. Dimitry ønsker jevnlig å informere om banens tilstand via både Herdla Golf As og Herdla Golfklubb sine hjemmesider.

Vi håper alle på en mild og fin vår, slik at vi så snart som mulig kan åpne gress-utslagstedene og nyte lange fine kvelder på Herdla Golfbane. Og når det gjelder rough’en vi alle er så opptatt av, skyter Dimitry inn at –”golf skal jo være litt vanskelig, og Herdla har jo de aller beste fairways ”

Velkommen til Herdla, Dimitry!

Banen er åpen

• Åpen med sommergreener