Petter klarte NM sølv! 🇳🇴

Denne helgen spilte Petter Dale NM Match for herrer. Turneringen fant sted på på Borre GK.

Fredag måtte spillerne igjennom 2 x 18 hull slagspillkvalifisering for å få delta i sluttspillet. Etter en litt trå start på førsterunden (77 slag), kom storspillet i gang på runde nummer 2 med -4 og 69 slag. Dermed var han kvalifisert til utslagsrundene.

Lørdag så han seg ikke tilbake. Gasspedalen i bånn fra start og var tidlig 4 opp mot Philip Lindberg Bondestad i 8 delsfinalen. Petter kontrollerte matchen og vant tilslutt komfortabelt 5&3.

I kvartfinalen ventet Daniel Barth Aas. Også her gikk Petter tidlig i ledelsen. Dette holdt helt inn og seieren ble 3&2.

Petter ble dermed klar for semifinale og møtte Magnus Pedersen fra Moss og Rygge GK søndag formiddag. Matchen ble spennende. Petter var på et tidspunkt 3 opp før Magnus Pedersen slo tilbake og det var helt likt før de skulle ut på hull 16. Dette hullet vant Petter.

Siste hullet gikk også til Petter og finaleplass sikret.

NM finalen

Dårlige værutsikter gjorde at turneringsledelsen bestemte at finalen skulle gå over 9 hull søndag ettermiddag. Et kraftig uvær stoppet spillet etter 3 hull. Da var Petter 1 opp.

Først litt før kl. 21.00 ble finalen avgjort i favør Eirik Einmo Thomassen fra Moss og Rygge Golfklubb, som til slutt vant 1&0.

En kjempeprestasjon av Petter 👏🏻👏🏻👏🏻