Resultater 2012

Vårsesongen ble avsluttet mandag 25. juni.

22 seniorer, 17 menn og 5 damer møtte frem til avslutning av vårsesongen. Vi spilte 9 hull Texas Scramble i kuling fra nordvest. Heldigvis var solen fremme og varmet oss.

Vinnere av konkurransene:

• Longest drive, herrer:  Hugo Hreidarsson
  • Longest drive, damer:  Mona Ellingsen
  • Closest to pin:              Kjell Roger Bolstad
  • Puttekonkurranse:       Britt Eli Kristiansen

I vårsesongen har det møtt frem totalt 39 spillere, alle har ikke møtt hver gang, men fremmøte har vært veldig bra. I juli er det ingen organisert samling. Seniorkomiteen ønsker alle er riktig god sommer.

Høstsesongen starter opp mandag 6. august  kl. 18.00 med  parturnering.

Startavgift kr. 30,-. Møt opp senest 15 min. før start.

Brutto- og netto slaggolf  18. juni

Sjuende  runde brutto-og netto slaggolf ble avviklet mandag 18. juni. 14 seniorer, 10 menn og 4 damer, spilte 9 hull i kaldt vær og vind fra nordvest. Bruttoslag ble vunnet av Hugo Hreidarsson,

Jan Erik Arnøy på andre, og Kjell Roger Bolstad på tredjeplass. Nettoslag ble vunnet av Leon Olsen, Hugo Hreidarsson og Sigmund Grane på delt andreplass.

Vi gratulerer Leon Olsen som fikk HOLE IN ONE på hulle nr. 2.

Mandag, 25. juni spiller vi Texas Scramble. Det blir longest drive på hull 8, en for damer og en for herrer, closest to pin på hull 9 som er felles for alle og puttekonkurranse over 4 hull.

Etter konkurransene samles vi på terrassen hvor det blir servert kaffe og kaker. Her blir det mye gøy og mange premier så møt opp i god tid. Startavgift kr. 30,-.

Brutto- og netto slaggolf  11. juni

Sjette runde brutto-og netto slaggolf ble avviklet mandag 11. juni. 27 seniorer, 19 menn og 8 damer, spilte 9 hull i nydelig sommervær. Bruttoslag ble vunnet av Hans Magne Ellingsen, Britt Eli Kristiansen på andre, Jan Erik Arnøy og Rolf Aasebø på delt  tredjeplass. Nettoslag ble vunnet av Britt Eli Kristiansen og Hildegunn Heggernes, Rolf Aasebø på tredje, Kristoffer Rob og Herborg Bolstad på delt fjerdeplass.

Neste slaggolf spilles mandag 18. juni. Startavgift kr. 30,-. Møt opp senest 15 min.før start.

Det spilles totalt 12 runder brutto- og netto slaggolf hvorav de 7 beste er tellende.

Brutto- og netto slaggolf  4. juni

Femte runde brutto-og netto slaggolf ble avviklet mandag 4. juni. 16 seniorer, 11 menn og 5 damer, spilte 9 hull i kuling fra nordvest. Bruttoslag ble vunnet av Jan Erik Arnøy, Kjell Roger Bolstad på andre og Rolf Aasebø på tredje. Nettoslag ble vunnet av Herborg Bolstad, Jan Erik Arnøy på andre.

Rolf Aasebø, Kjell Roger Bolstad og Sigmund Grane delte tredjeplassen.

Neste slaggolf spilles mandag 11. juni. Startavgift kr. 30,-. Møt opp senest 15 min. før start.

Parturnering 28. mai

13 seniorer, 10 menn og 3 damer, møtte frem til sesongens andre parturnering. Vi spilte 9 hull i kraftig nordavind og ganske kjølig, men det ble likevel mange gode score. Lag B leder nå med 19 poeng mot Lag A 15 poeng. 4-11-18 juni spilles brutto og netto slaggolf. Det spilles totalt 12 runder slag-golf hvorav de 7 beste er tellende. Neste parturnering spilles 6. August.

Brutto- og netto slaggolf  21. mai

Fjerde runde brutto-og netto slaggolf ble avviklet mandag 21. mai. 27 seniorer, 22 menn og 5 damer, spilte 9 hull i strålende sommervær. Bruttoslag ble vunnet av Kjell Roger Bolstad og Jan Erik Arnøy på delt første plass, og Hans Magne Ellingsen på tredje.Nettoslag ble vunnet av Herborg Bolstad, og Kjell Roger Bolstad, Jan Erik Arnøy og Asbjørn Ravnanger på delt andre plass.

Mandag 28. mai kl. 18.00 spilles parturnering. Startavgift kr. 30,-. Møt opp senest 15 min. før start. Neste slaggolf spilles mandag 4. juni.

Brutto- og netto slaggolf  14. mai

Tredje runde brutto-og netto slaggolf ble avviklet mandag 14. mai. 13 seniorer, 11 menn og 2 damer, spilte 9 hull i liten kuling fra sydvest. Det var meldt om mye regn, men på Herdla kom det bare en liten regnbye som varte i 3 minutter. Bruttoslag ble vunnet av Hugo Hreidarsson med Britt Eli Kristiansen på andre og Kjell Roger Bolstad på tredje. Nettoslag ble vunnet av Britt Eli Kristiansen og Vibeke Ryttvad på delt første plass og Atle Torsvik på tredje.

Neste slaggolf spilles mandag 21. mai kl. 18. Startavgift kr. 30,-. Møt opp senest 15 min. før start.

Lagmatch 7. mai

18 seniorer, 15 menn og 3 damer, møtte frem til sesongens første lagmatch. Vi spilte 9 hull og det ble delt plassering på lag A og lag B.

14. og 21. mai spilles brutto og netto slaggolf. Det spilles totalt 12 runder slag-golf hvorav de 7 beste er tellende.

Neste parturnering spilles 28. mai.

Brutto- og netto slaggolf  30. april

Andre runde brutto- og netto slaggolf ble avviklet mandag 30. april. 22 seniorer, 17 menn og 5 damer, spilte 9 hull i liten kuling fra nordvest. Bruttoslag ble vunnet av Hans Magne Ellingsen med Britt Eli Kristiansen på andre og Kjell Roger Bolstad på tredje. Nettoslag ble vunnet av Hans Magne Ellingsen med Britt Eli Kristiansen og Herborg Bolstad på delt andre plass.

Mandag 7. mai kl. 18.00 spilles lag-match. Startavgift kr. 30,-. Møt opp senest 15 min. før start.

Brutto- og netto slaggolf 23. april

Første runde brutto-og netto salggolf ble avviklet mandag 23. april. 22 seniorer, 16 menn og 6 damer, spilte 9 hull i sol og regn

Bruttoslag ble vunnet av Hugo Hreidarsson med Asbjørn Bjørnset på andre og Kjell Roger Bolstad på tredje.

Nettoslag ble vunnet av Asbjørn Bjørnset, Jostein Christensen, Trond Wold og Herborg Bolstad på delt første plass.

Det spilles totalt 12 runder slaggolf hvorav de 7 beste er tellende.

Parturnering 16. april

25 seniorer, 20 menn og 5 damer, møtte frem til sesongens første turnering. Vi spilte parturnering 9 hull i et surt og kaldt vær. Lag B vant første runde med 8 poeng mot lag A som fikk 6 poeng. 23 og 30 april spilles brutto og netto slaggolf. Neste parturnering spilles 7. mai.