Bane og range åpen

• Drivingrange: Åpen
  • Treningshull/nærspillområde: Åpen
  • Betaling:
  • Greenfee betales med VIPPS #706330 (Herdla Golf)
  • Ved bruk av bankterminal i Golfshopen (Husk da og skriv inn navn på spillere det er betalt for og klokkeslett på liste ved bankterminal)
  • Green fee skal alltid betales FØR spill.
  • Ved misbruk av betaling av green fee vil det bli krevd kr 5000,- for sesong-greenfee. (Uansett når i sesongen)
  • DrivingRange: Bankkort
  • Kaffeautomat: Bankkort
  • KOS DERE PÅ BANEN
  • Vi gjør oppmerksom på at området er kameraovervåket (CCTV).

Priser sesongen 2021 Herdla Golfbane:

Priser GREENFEE:

Ved sommergreener:

Lørdag-søndag: 18 hull kr 400,-

Lørdag-søndag: 9 hull kr 300,-

Mandag- fredag: 18 hull kr 350,-

Mandag-fredag: 9 hull kr 250,-

Priser greenfee Junior opp til 19 år:

Lørdag-søndag 18 hull kr 200,-

Lørdag søndag 9 hull kr. 150,-

Mandag-fredag 18 hull kr 175,-

Mandag-fredag 9 hull kr 125,-

Vår Seaside-course er enkel å gå med liten avstand mellom green og neste tee. Dette er en typisk «friendly course». Fuglelivet, med over 230 typer på Herdla, er en del av opplevelsen. Banen er åpen det meste av året. Kun stengt ved ekstrem nedbør eller når det er snø, frost eller rim om vinteren.

EARLY BIRD TILBUD I tidsrommet 1.5.2021-30.8.2021:
MANDAG-FREDAG med starttid før kl. 10.00
18 hull kr. 250,-
(Gjelder ikke “røde dager”/ helligdager)

Fra Askøybroen tar det ca. 25 minutter å kjøre til banen. Det tar ca. 40 minutter å kjøre til banen fra Bergen sentrum og Bergen Lufthavn Flesland. Følg skilting til Askøy. Etter Askøybroen følges hovedveien frem til Herdla.

Bobil/Båt

Det er også mulig å parkere bobil på Herdla. For dere som kommer sjøveien er det lun gjestehavn.

Bestilling av starttid:

• Golfbox
  • Gruppebestilling: Telefon +47 482 07 111
  • Godkjent kvittering vises på oppfordring til Course marshall. Alle spillere skal være registrert i Golfbox.
  • Spillere som ikke gjør opp for seg før runde starter, blir sett på som spillere med spillerett. Sesong spillerett er kr. 5.000,- og vil da bli krevd inn.

Lørd- Sønd: 18 hull NOK 400,- 9 hull: NOK 300,-

Man-fre: 18 hull NOK 350,- 9 hull NOK 250,-*

Juniorer opp til 19 år: 1/2 pris

*Gjelder ikke “røde dager”