Veien til golf

Golfkurs VTG 2023

Veien til Golf (VTG) arrangeres på Herdla 7. og 8. August fra kl 17-21. Pakketilbud der en får gratis kurs og årskontingent inkl. spillerett for 2023 for kr. 4490,-. Da kan du altså spille så mye du vil i hele 2023. Ønsker du kun å ta kurset er prisen kr 2250,-. Med Golfkortet kan du også spille andre baner i Norge og ellers i verden.
Junior til og med 19 år 1590,-. Da er kurset inkludert.

Ta kontakt med Ståle på epost: staale@montera.no / Telefon 45045019

Kurset går mandag og tirsdag 7.-8 august 2023 kl. 17.00-21.00. det vil også bli holdt banevandring/lagturnering etter kurset. Deltakere får låne golfkøller under kurset. Vi garanterer god stemning.

Her er det bare å utfordre venner, familie og naboer!

Velkommen til vakre Herdla

Nybegynnerkurs – Veien til Golf – på Herdla Golfbane

Veien til Golf (VTG) erstatter tidligere Grønt Kort kurs, hvor det nå ikke lenger er krav til eksamen i teori og praksis. Kurs inkluderer teori, kursmateriell og instruksjon.

Dersom du er interessert i å starte med golf, er VTG super for de aller fleste for å få bedre forståelse for hvordan spillet fungerer, både praktisk og teoretisk. På VTG foregår instruksjonen og læringen i en liten gruppe etter et utarbeidet program. Golf er gøy!

Det sosiale aspektet ved å trene i gruppe har vist seg gang på gang og ha en positiv effekt på treningen. Her får du alt du trenger i en pakkeløsning. Erfarne golfspillere hjelper deg på Veien til Golf kurset.

Mer informasjon om Veien til Golf finner du på NGFs hjemmeside.