Gjester

Herdla Golf

Gjestespillere er hjertelig velkommen til Herdla golfbane. Her er det et uhøytidelig miljø som det er lett å bli glad i.

Priser sesongen 2020 Herdla Golfbane:

Greenfee 18 hull:

• Hverdager med starttid før kl 12.00:  kr 200,-
  • Hverdager med starttid fra kl 12.00:  kr 300,-
  • Lør., sønd, helligdg.:                               kr 400,-
  • Juniorer   opp til 19 år                          1/2 pris
  • Juniorer som er medlem i en golfklubb og i følge med en voksen betalende:  Gratis
  • Når det er vintergreener er priser kr. 150,- uansett dag.
  • Greenfee 9 hull:
  • Hverdager                                             :  kr 200,-
  • Lør., sønd, helligdg.:                               kr 300,-
  • Juniorer   opp til 19 år                          1/2 pris
  • Når det er vintergreener er priser kr. 150,- uansett dag.

Banen er enkel å gå med liten avstand mellom green og neste tee. Dette er en typisk «friendly course». Fuglelivet, med over 230 typer på Herdla, er en del av opplevelsen. Banen er åpen det meste av året. Kun stengt ved ekstrem nedbør eller når det er snø, frost eller rim om vinteren.

EARLY BIRD TILBUD:
MANDAG-FREDAG med starttid før kl. 12.00
18 hull kr. 200,-
(Gjelder ikke “røde dager”)

Det tar ca. 40 minutter å kjøre til banen fra Bergen sentrum og Bergen Lufthavn Flesland. Følg skilting til Askøy. Etter Askøybroen følges hovedveien frem til Herdla.

Det er overnattingsplasser på Herdla. Biologen gjestehus, Herdla Fjordhytter og Herdla Ferie og Fritid. Det er også mulig å parkere bobil på Herdla. For dere som kommer sjøveien er det lun stor gjestehavn.

Bestilling av starttid:

• Golfbox
  • Gruppebestilling: Telefon +47 482 07 111
  • Anlegget er i perioder selvbetjent. Greenfee betales da før runden starter ved å bruke kortautomat. Godkjent kvittering vises på oppfordring til Course marshall. Husk å opprette starttid i Golfbox.

Sommergreener: stengt
Vintergreener: åpen